Trine Bjerre

Trine Bjerre er uddannet cand. mag. i Nordisk Sprog og Litteratur. Til hverdag arbejder hun som kommunikationskonsulent, og hun bor med sin familie i Hinnerup, hvor hun også er født. Bjerre har udgivet flere børnebøger om drengen Oskar, der kommer ud for mange ualmindelige ting.

UnterWelt, som udkom i 2017, er hendes thrillerdebut.

Kun de færreste ved, hvad UnterWelt er. De få, der oplever det, bliver mærket for livet. En dødelig influenzaepidemi bryder ud i Afrika og spreder sig med ekstrem hastighed. Kun ét lægemiddel kan bekæmpe sygdommen. Men der er slet ikke medicin nok på markedet.

I Danmark drømmer privatdetektiven Karen Hart om Den Store Sag, hvor hun ikke bare skal jage småsvindlere og utro ægtemænd. En dag dukker Katrine Andersen op på hendes kontor og beder hende om hjælp til at finde sin forsvundne nabo. Pludselig bliver Katrine Andersen påkørt af en flugtbilist, og samtidig ser det ud til, at en sortklædt mand forfølger Karen Hart. Måske har Karen Hart endelig fået, hvad hun drømmer om. Men kan hun klare det? Også når vejen ser ud til at føre gennem UnterWelts mørke gange?

Bibliografi:

  • UnterWelt (2017)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.