Sanne og Brian Wind-Hansen

Ægteparret Sanne og Brian Wind-Hansen er henholdsvis psykolog og dramaturg. I 2018 vandt de en krimikonkurrence på det digitale forlag Storytel (nu Mofibo), hvilket blev starten på skrivearbejdet til parrets romandebut i form af krimiromanen H.C. Andersen-morderen fra 2019. Bogen er den første i en planlagt krimiserie med krisepsykologen Dina Beck og politiassistenten Tom Kross som hovedpersoner. H.C. Andersen-morderen blev oprindeligt udgivet som en “Mofibo Original”, som er et samarbejde mellem People’sPress og Mofibo.

H.C. Andersen-morderen

Nytårsmorgen bliver en tiårig pige fundet myrdet i en baggård i Odense. Hendes lig er på morbid vis iscenesat som en kopi af H.C. Andersens eventyr om den lille pige med svovlstikkerne: Hun er sammenkrøbet, frosset ihjel med et bundt afbrændte svovlstikker i hænderne. Det bestialske mord tiltrækker sig hurtigt pressens opmærksomhed og der spekuleres i, om der kan være en seriemorder på spil.

Kriminalassistent Kross sættes på sagen og sammen med makkeren Laura opsøger han en specialist i HC. Andersens eventyr i håb om at sætte sig i stand til at forudsige morderens næste træk. Et andet sted i byen lever den angstramte krisepsykolog Dina Beck et i forvejen presset tilværelse. Da hun ufrivilligt bliver blandet ind i mordsagen og der begynder at ske ubehagelig ting i hendes liv, får den enlige mor for alvor ondskaben tæt på livet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.