Peter Dreyer

Peter Dreyer er uddannet astronom og har arbejdet ved Geografisk Institut på Københavns Universitet, hvor han har analyseret satellitbilleder ved brug af kunstig intelligens. Han har siden arbejdet med analyse af trends indenfor informationsteknologi.

Dreyer debuterede som forfatter med den roste spændingsroman Inkaens fjerde mulighed, og han har siden skrevet efterfølgeren Glitch. Hofdamen er Dreyers tredje roman, og den har han skrevet i samarbejde med Jens Jørgen Hansen.

I Inkaens fjerde mulighed følger vi den unge fysiker, Allesandra, der efter mange års adskillelse møder sin barndomskæreste for foden af Licancabur-vulkanen i Atacama-ørkenen i Chile. De to danske ”super-forskere” er gæster på en storstilet arkæologisk ekspedition med det formål at finde og udgrave inka-mumier fra permafrosten omkring vulkantoppen. Ekspeditionens officielle dagsorden krakelerer imidlertid, da den støder på et gådefuldt Inka-smykke med et budskab, der ryster ekspeditionen og naturlovene, og fører de to danskere på sporet af en utrolig sandhed bag Inkarigets storhed og fald.

Bibliografi:

  • Inkaens fjerde mulighed (2006)
  • Glitch (2011)
  • Hofdamen (2018) – skrevet med Jens Jørgen Hansen

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.