Peter Borresen

Peter Borresen er uddannet civilingeniør, han er tidligere formand for Venstre i Allerød Kommune og arbejder på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. I 2017 sprang han som 49-årig ud med action thrilleren, Humlebiernes herre.

Den 4. januar 2006 bliver den israelske premierminister, Ariel Sharon, skudt i hovedet af en drone. Syv måneder senere bliver efterforskningsleder for it-kriminalitet, Jesper Storm, flyttet til en mindre opgave for Forsvarets Efterretningstjeneste, inden han skal gå på barselsorlov. Han skal finde roboteksperten Thomas Kwon Larsen, alias Ismanden, som to år tidligere blev erklæret død, men måske ikke er død alligevel.

Jesper Storms veje krydser den tyvagtige sikkerhedsekspert, Mavis Nielsen, der er stærkt feteret i hackermiljøet og har en fortid i IRA, og den drabsdømte computervirusekspert, Ruben Kim Fjellgård. Da Ruben får fat i Thomas Kwon Larsens pas og udgiver sig for at være ham, melder flere sig ind i jagten på Ismanden og hans dødbringende teknologi. Herunder en lejemorder med kunstigt hjerte og en terrorgruppe under ledelse af den syriske terrorist, Ali Fahud Jamil. En blodig jagt, der strækker sig over flere verdensdele og får fatale konsekvenser for bogens personer.

Bibliografi:

  • Humlebiernes herre (2017)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.