Nana Askov

Nana Askov er forfatter til bogen Smugler, en true-crime beretning om narkoforbrydelser i Danmark. Derudover er hun grundlægger og CEO af N-ORD Kommunikation, som er specialiseret inden for branding, grundfortælling og visuel identitet. Hun har adskillige års erfaring i medieverdenen, både som journalist og leder, blandt andet som redaktionschef på Ugebrevet A4 og Avisen.dk

Ud over sin fortid som journalist og redaktionschef er Askov certificeret coach. Hun har undervist på Mediernes Efteruddannelse og på større mediehuse, blandt andet Danmarks Radio og Aller Media, i digital journalistik, nye digitale publiceringssystemer og arbejdsgange.

I 2017 udgav Askov bogen Smugler – Fra Hippie til hashbagmand, som fortæller historien om Sten Lundager, en lille, almindeligt udseende mand på 70. Engang stod han bag indsmuglingen af op mod 20 ton hash til Danmark – og slap godt fra det.

Sten Lundagers historie sætter nyt lys på 70’erne og 80’erne. Den handler om hippierne i de kendte kollektiver i København. Om sex og stillinger, før det blev porno. Om miljøet omkring nøgleklubben Club 17, hvor velhavere og modeller festede og røg den fede. Og om danske forbindelser til mafiaen og sydamerikanske cocaine cowboys, der hærgede Miami.

Bibliografi:

  • Smugler (2017)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.