Mette Wessel Fyhn

Mette Wessel Fyhn (1972) er uddannet arkæolog. Hun er opvokset i Herning, mor til fem og arbejder som hærvejskoordinator og pilgrimsmedarbejder i Viborg Stift. Hun er gift med en skovfoged, og hele familien bor i Vester Thorup Klitplantage i Nordjylland på en landejendom med høns, duer, katte, får og lam.

Wessel Fyhn debuterede i 2018 som forfatter, hvor hun udgav krimiromanen Mosefolk, som er første bind i en serie på foreløbigt tre planlagte bind. Hun har trukket på sin store viden om arkæologi, og så har hun gravet i den psykologi, hun kender så godt fra de små, jyske samfund, hun selv er vokset op i.

I Mosefolk er Maria R. Brænder ikke glad for tanken om at blive landbetjent. Og hun drømmer da slet ikke om at blive det hjemme i Vi, blandt de mosefolk, som hun på godt og ondt er vokset op sammen med. Ondskaben viser sit ansigt, da en ældre kvinde bliver voldtaget og myrdet. Overfaldene stopper ikke, og angsten tærer, for når alle kender alle, hvem kan så være morderen? Da mistanken hurtigt samler sig om Marias bedste ven, kommer hun i et dilemma, og i umage makkerskab med sin gamle mentor og kollega Tage Erlander indledes jagten på sandheden og den koldblodige gerningsmand.

Mosefolk er en krimi om mørket mellem mennesker, der udspiller sig i et sælsomt miljø mellem mosen, skoven og søen. En underfundig fortælling om at vende hjem. Og ikke mindst om måske at elske den forkerte.

Bibliografi:

  • Mosefolk (2018)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.