Kurt Aust

Kurt Aust1.jpg

Kurt Aust er dansk-norsk forfatter til flere historiske krimier. Kurt Aust debuterede som romanforfatter i 1999 med den historiske krimi Vredens dag. For krimien Hjemsøgt modtog Aust i 2004 både Rivertonprisen og efterfølgende Glasnøglen for bedste skandinaviske krimi .

Kurt Aust er forfatterpseudonym for Kurt Østergaard.

Bibliografi

2010 Hævnens alkymi

2009 Kaos og øjeblikkets renhed

2008 De usynlige brødre – Læs omtale på Litteratursiden.dk

2005 Hjemsøgt : næst efter Gud – Læs omtale på Litteratursiden.dk

2002 Den tredje sandhed – Læs omtale på Litteratursiden.dk

2000 Vredens dag

Se også

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.