Kjell Eriksson

Kjell Eriksson (2002) by Guenter Prust.jpg

Kjell Eriksson (1953) er svensk forfatter til krimierne med kriminalinspektør Ann Lindell fra Uppsala.

Bibliografi

  • Lad jorden revne (2005)
  • Stenkisten (2006)
  • Prinsessen af Burundi (2007)
  • Natravnen (2008)
  • Nattens grumme stjerner (2009)
  • Manden fra bjergene (2011)
  • Den hånd der skælver (2015)

Se også

Litteratursidens omtaler

Krimisidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.