Ken Jacobsen

Ken Jacobsen (født 1960) er en dansk forfatter. Han debuterede med Den sidste sommer (1995) og udgav i 2009 sin første krimiroman, Klart syn, som er første del af en planlagt serie.

Klart syn foregår i Sverige og Danmark og har kriminalassistenten og skarpskytten Iben Bagge som hovedperson. Hun samarbejder her med den dansk/svenske Lasse Levin, der er clairvoyant, jf. romanens titel. Bagge har forståelse for den usikre og synske Levins evner, så Levin utraditionelt får adgang til at bidrage til undersøgelserne af en ung skuespillerindes mystiske forsvinden. Efterhånden afdækkes en affære, der er langt større end antaget og som får konsekvenser for hovedpersonerne.

Ken Jacobsen er foruden forfatter også foredragsholder, lærer og portrætmaler.

Bibliografi

  • Den sidste sommer (1995)
  • Flugten fra kaos (1995)
  • Genganger Olsen (1997)
  • Den vilde vinter (1999)
  • Klart syn (2009)

Se også

Ken Jacobsens hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.