Keld Broksø

Keldbroksø.jpg

Keld Broksø (f. 1960) er forfatter med fem krimier/thrillere bag sig (senest Koldfronter i 2017) og han er desuden journalist og kommunikationsrådgiver.

Han debuterede med spændingsromanen Vraggods der handlede om atomsmugling i 1998. I 1999 kom Rovdrift der handlede om biologiske våben. Begge fås stadig som e- og lydbøger i dag.

Pengemuren udkom i 2011 og handler om olieeksperten Harry der skal pensioneres, men netop som han stempler ud, hives han i stedet ind i et kompliceret storpolitisk spil, der får voldsomme og dramatiske konsekvenser.
Jannik Lunn skrev i bogpusheren.dk bl.a.: “Pengemuren er en flot og velfortalt spændingsroman, og man mærker, at journalisten Broksø må have foretaget en omfattende research, eller også kan han skrive så overbevisende, at læseren tror på hans historie. Afgjort en anbefalelsesværdig thriller!” Se også www.pengemuren.dk

Missilhotellet udkom i 2014 og handler om tyskeren David Wolff der bliver leder for en hjælpeorganisation i Afghanistan. Her opdager han, at der sker fordækte ting, og denne viden sender ham på vild flugt i et farligt land, hvor der er fjender alle vegne og meget få venner.

Se hjemmeside på [1], Youtube præsentation af Missilhotellet her: [2]

Forfatteren fortalte om bogen på Krimimessen 2014. Og Arne Mariager skrev i Vejle Amts Folkeblad: “En absolut god thriller, der giver stof til eftertanke. Broksøs historie virker overbevisende.”

Koldfronter udkom 27. januar 2017. Det er en “koldkrigsroman nouveau” dels om en aktuel og ny konflikt mellem øst og vest, dels om små mænd og kvinder klemt i et alt for sprængfarligt, storpolitisk spil. De prøver at finde forklaringer på, at mord og trusler pludselig ryster deres hverdag i både København og Berlin. Se hjemmesiden [3] , hvor der også er YouTube Video.

Forfatteren fortæller om Koldfronter på Krimimessen 2017.

Se også

Forfatterens hjemmeside

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.