Karin Slaughter

Karin Slaughter.jpg

Karin Slaughter født 1971 er en amerikansk forfatter til bl.a. Retsmedicinske og retsvidenskabelige krimier. Den første i Danmark Mord for øje kom i 2003.

Hun har solgt mere end 30 millioner bøger og er udkommet på 32 sprog.

Hun besøgte Krimimessen 2011.

 

 

Bibliografi

Krimiserien med Sara Linton og Jeffrey Tolliver

  • Mord for øje (2003)
  • Svigt (2012)
  • Kold frygt (2012)
  • Hævneren (2012)
  • Vantro (2009)
  • Hvid død (2010)

 

Krimiserien med Will Trent

  • Mørk treenighed (2007)
  • Bortført (2008)

 

Krimiserien med Sara Linton og Will Trent

  • Genesis (2010)
  • Brudt (2011)
  • Dybt fald (2011)
  • Forbryder (2012)
  • I skjul (2013)
  • En holdt kvinde (2016)

Fritstående bøger

  • De smukkeste (2016)

 

Se også

Krimisidens omtale

Litteratursidens omtaler

Forfatterens hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.