Jonathan Freedland

Freedland,Jonathan.jpg

Jonathan Saul Freedland (født: 25. februar 1967) er en prisvindende britisk journalist, studievært og forfatter, som i sit forfatterskab har skrevet under pseudonymet Sam Bourne.

Aktuel til Krimimessen 2016 med Den tredje kvinde under eget navn.

Bibliografi

Under pseudonymet Sam Bourne

  • De retfærdige mænd 2006
  • Det sidste testamente 2007
  • Dommens dag 2008
  • Den udvalgte 2011

Under eget navn

  • Den tredje kvinde 2016

Se også

Forfatterens hjemmeside

Sam Bournes hjemmeside

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.