Jonas Wilmann

Jonas med prisen.jpg

Jonas Wilmann er en dansk forfatter der skriver gysere. På Krimimessen 2013 modtog han prisen for årets bedste danske horrorudgivelse for Frygt-filerne.

Bibliografi

  • Mutagen (2011)
  • Smukke Anna (2011)
  • Frygt-filerne (2012)
  • Svovlild (2013)
  • Udkantshistorier (2013)
  • Frygt-filerne ll (2014)
  • Velkommen til Kadaverkøbing (2014)

Se også

Gyserens portræt

Horrorsidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.