Jan Larson

Jan Larson (født 1948) er en dansk forfatter og forretningsmand, som har skrevet flere spændingsromaner.

Han har i mange år boet i forskellige afrikanske lande, og hans erfaringer herfra har inspireret ham til først Diamanthandleren fra 2007 og efterfølgende i 2008 Forrædderiske våben. Begge spændingsromaner har diamanthandleren Dan Borre som hovedperson, og romanerne foregår hhv. i Congo og Guinea.

Terror i tropenatten beskrives som en økosafari og en hæsblæsende menneskejagt gennem den afrikanske jungle.

Cyklonens øje handler om interessekonflikter og magtkampe på Madagaskar mellem en NGOs arbejde med naturbevaring af regnskoven, lokale forbryderes minedrift efter ædelsten samt et internationalt medicinalfirma, der arbejder på at udvikle ny medicin fra planter på øen.

Løsesum handler om pirateri omkring Afrikas Horn.

 

 

 

Bibliografi

  • Diamanthandleren (2007)
  • Forræderiske våben (2008)
  • Terror i tropenatten (2009)
  • Cyklonens øje (2010)
  • Løsesum (2012)

Se også

Jan Larsons hjemmeside

Jan Larson på bibliotek.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.