Jacob Weinreich

Jacob Weinreich

Jacob Weinreich. Dansk forfatter. Født i april 1972. Opvoksede i Århus-forstaden Hasle. Flyttede til København i 2001, fordi han kom ind på Den Danske Filmskoles manuskriptlinje.

Debuterede som forfatter i april 2001 med romanen Ringside på forlaget Tiderne Skifter. Har siden skrevet romanerne Anfield Road og Mellemlandinger, børne/ungdomsserien Monsterjægerne, børne/ungdomsbogen De fortabte sjæles ø, bogen Det blev en far og børne/ungdomsserien Kaptajn Blodskæg.

Udgav i 2010, under pseudonymet A. J. Kazinski, kriminalromanen Den sidste gode mand, som er et samarbejde imellem Weinreich og Anders Rønnow Klarlund.

I 2012 kom Søvnen og døden. 2. del af krimiserien med gidselforhandler ved Københavns Politi, Niels Bentzon. Han involveres dybt i opklaringen af et tilsyneladende selvmord, men det viser sig at være en sag fra det menneskelige sinds overdrev med en seriemorder på jagt efter sandheden i livet efter døden, som også involverer Benzons kæreste – den traumatiserede astrofysiker Hannah Lund.

Links

Jacob Weinreichs hjemmeside

Om Jacob Weinreich på Litteratursiden.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.