Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen, f. 1960, er dansk krimiforfatter.

Hun debuterede med krimien Dukkebarnet i 2008, det er den første i serien, der foregår i Aarhus og har den italienskfødte kriminalassistent Roland Benito fra Østjyllands Politi som hovedperson.

I 2010 etablerede Inger Gammelgaard Madsen sit eget forlag, Forlaget Farfalla, hvor hun udgiver sine egne krimier.

Hun har deltaget på Krimimessen adskillige gange.

Bibliografi

  • Dukkebarnet (2008)
  • Drab efter begæring (2009)
  • Fremmed indtrængen (2010)
  • Under skriftesegl (2011)
  • Stjålet identitet (2012)
  • Lig bløder ikke (2013)
  • Slangernes gift (2014)
  • Dommer og bøddel (2015)
  • Blodregn (2016)
  • Falkejagt (2017)
  • Blå iris (2018)
  • Gadepræsten (2019)
  • Nattelinjen (2020)

Se også

Forfatterens hjemmeside

Forlagets hjemmeside

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.