Ina Bruhn

Bruhn, Ina.jpg

Ina Bruhn (født 1971) er en dansk forfatter, uddannet cand. mag. i film- og medividenskab fra Københavns Universitet. Bruhn har bl.a. skrevet filmmanuskripter til den romantiske komedie Den store dag (2005), Lotto (2006) og Karlas Kabale (2007).

Dertil har hun udgivet en række børne- og ungdomsbøger, senest ungdomsserien Genstart (2009) sammen med David Meinke og Caroline J. Ørsum. Der er planlagt seks bind af Genstart. Det handler om kærlighed og forbrydelser i serien, og Bruhn fortæller med en skarp og erfaren pen, der også mestrer uhyggens genre.

De tre forfattere gæster Krimimessen 2010 i Horsens.

Bibliografi

  • Av, min næse (1992)
  • I år er alting anderledes (1995)
  • To skridt og et lysår (1996)
  • De velinformerede (1999)
  • Amerikanske seriegenrer på dansk (2001)
  • Dame, knægt, joker (2003)
  • Den anden bror (2004)
  • Dage som døde (2006)
  • Kvindelist og mandefald (2006)
  • Med liv i egne hænder (2006)
  • Jorden er giftig (2007)
  • Vilde veje til øen (2008)
  • Min fucking familie (2009)
  • Under englens vinger (2009)
  • Gennem nattens gader (2009)
  • Genstart sammen med David Meinke og Caroline J. Ørsum (2009-)

Se også

Anmeldelse af Genstart i Politiken, 2009

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.