Henrik Desmond

Henrik Desmond er pseudonym for Lars Vestergaard og Rasmus Dahlberg. De to skriver sammen krimiserien PLAN B.

Bibliografi

  • Den udvalgte (2007)
  • Dødens kredsløb (2007)
  • Den brændende platform (2008)
  • Hævntogt (2009)
  • Fjendtligt farvand (2011)

Krimisidens bogomtaler: [1]

PLAN B hjemmeside/blog: [2]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.