Hans Mortensen

Mortensen hans.jpg

Hans Mortensen.Født 1958. Journalist siden 1989 og tidligere politisk redaktør på Ekstra Bladet. Siden 2002 markant politisk reporter på Weekendavisen.
Prisbelønnet forfatter bl.a. til de anmelderroste politiske bestsellere: De fantastiske fire (2005), Tid til forvandling – Venstres vej til magten (2008) og Dét, Svend mener, er … (2009)

Debuterer som spændingsforfatter med den politiske spændingsroman Fjendens bedste ven (2015).

Om bogen: “Journalisten Kasper Berg har en fortid som glødende kommunist, men den har han for længst lagt bag sig. Det tror han i hvert fald. For da ungdomsvennen Bjarne findes druknet i havnen i deres hjemby, får Kasper udleveret en stak breve, som kaster nyt lys over hans og vennens fælles historie.

Brevene er skrevet af østtysk kvinde, de to mødte på en sommerlejr i det daværende DDR, og de efterlader Kasper med en række uafklarede spørgsmål: Blev hans ven hvervet som spion for østtyskerne, eller var han bare en nyttig idiot i et storpolitisk spil under den kolde krig? Og er hans død et hændeligt uheld, eller er det overlagt mord som konsekvens af noget, der skete dengang?

Svarene skal findes i nutiden og i cirkler, hvor man mindst ville vente det. Og for Kasper bliver jagten på sandheden ikke ufarlig.”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.