Erik Amdrup

Erik Amdrup, 1928-1998, er dansk forfatter til en lang række krimier. Erik Amdrup var uddannet læge. Han debuterede i 1979 med Hilsen fra Hans, og frem til sin død i 1998 skrev han mere end 15 krimier. I 1984 og 1985 modtog Erik Amdrup De gyldne håndjern.

Links

Krimisidens omtale: [1]

Bibliografi:

1998 I skygge

1997 – den andens brød

1996 Autonom

1995 Fæstningen

1994 Angstens ansigt og andre historier

1993 Tro, håb og nederlag

1992 Virtuosen

1991 Oh – at styre!

1989 Ude i tovene

1989 Renters rente

1987 Stemmen og ansigtet

1987 Rene af hjertet

1986 Skybrud

1985 Mistænkt

1985 Arme riddere

1984 Trappen med de tretten trin

1984 Uansøgt afsked

1983 Hvem førte kniven?

1981 Den næste

1979 Hilsen fra Hans

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.