Donna Leon

Donna Leon er italiensk/amerikansk forfatter til krimierne fra Venedig med politikommissær Guido Brunetti som hovedperson.

Bibliografi

  • Finale i Venedig (1998)
  • Mord i fremmed land (1999)
  • Dødens dragt (2000)
  • Vendetta (2002)
  • Højvande (2003)
  • Den tavse elite (2008)
  • Dødssynd (2007)
  • Blod fra sten (2007)

Se også

Krimisidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.