Dennis Lehane

Dennis Lehane er amerikansk forfatter der skriver psykologiske spændingsromaner og romaner om arbejderklassen i USA.

Fra Zenia Johnsens anmeldelse af Den givne dag på Litteratursiden: “Den givne dag er en fysisk tung bog, som er skrevet i en dragende filmisk stil i et let sprog.
Tidligere har forfatteren Dennis Lehane beriget menneskeheden med Mystic River, Gone Baby Gone og Shutter Island, som udover at være prisvindende romaner og bestsellere alle er filmatiseret.”

Bibliografi

  • Mystic river (2002)
  • Shutter island (2004)
  • Gone, baby, gone (2008)
  • Den givne dag (2011)
  • Moonlight mile (2012)
  • Lev om natten (2013)
  • Under bordet (2014)

Se også

Forfatterens hjemmeside

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.