Dan Larsen

Dan Larsen 16KB.jpg

Dan Larsen er journalist og forfatter. I 2007 debuterede han med spændingsromanen Holger udgivet på eget forlag, Nugurt Aps. I 2009 udkom roman nummer 2 med titlen “Viljen til magten” – en uafhængig fortsættelse af “Holger”.

 

 

Om forfatteren:

Dan er journalist med amerikansk journalistisk og udenrigspolitisk uddannelse (Columbia U.). Han har arbejdet som journalist, korrespondent, kommentator, klummeskriver, redaktionssekretær, redaktør, chefredaktør, tekstforfatter, PR-mand, presseattache, informationschef, medietræner, radiovært, stemme, webudvikler, forfatter, blogger, foredragsholder, konsulent, software- og medieudvikler – nævnt i vilkårlig rækkefølge – for det meste som selvstændig men dog tidligere fast ved Børsen, J-P, Udenrigsministeriet, TV2 Nyhederne og DR-TVA.

I dag foregår hovedparten af hans journalistiske arbejde med free lance for diverse medier som dagbladet Børsen samt betalt og frivillig konsulentvirksomhed for NGO’er i Danmark og Bolivia. Er medlem af bestyrelsen for u-landsforeningen Dialogos. Sidder i redaktionen af Executive Magazine og producerer lokalradio for et netværk af 175 danske stationer. Han skriver på Blog by Blog – et medie om digitale sociale medier.

Dan Larsen publicerede sit først online medie i 1984 om de nordiske aktiemarkeder for institutionelle investorer i USA. Det skete fra en bærbar på 10 kg, før nogen havde hørt om noget ved navn DOS eller kendte udtrykket “PC”. Nugurt Aps. udvikler også web 2.0 medier for eksterne kunder.

DL har modtaget 5 priser. Vinder (pruducent) af European Online Journalism Award for “Best online innovation” (2002). Udpeget af Erhvervsfremme Styrelsen som bedste Janteknuser i København/Nordsjælland for iværksætteri (2001). Børnehjælpsdagens Lillebrorpris for software til ordblinde (2000). Orfeus Prisen for udvikling af Bedste Software til Undervisning (1996). Publicistklubbens Jubilæumspris for social (medie)aktivisme for handicappede (1994).

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.