Christian Mørk

Christianmoerk.jpeg

Christian Mørk er født i 1966 i Danmark. Han er uddannet journalist og bor i USA. Forfatterskabet er solgt i mere end tyve lande. Han er søn af Susse Wold og Erik Mørk.

Bibliografi

  • De ti herskere (2006)
  • Darling Jim (2007)
  • Skyggernes hav (2008)
  • Kejserens port (2009)
  • Jaguarens datter (2010)
  • Den åbne grav (2011)
  • De forhadte: roman (2013)
  • Den store mester: roman (2014)
  • Drengen ingen kunne finde (2015)

Om Drengen ingen kunne finde: Gordon Shane sidder i sin bil i Vermont og kigger op mod sin brors forkullede hus. Det gør han af og til, fordi han jages af tanker om brorens kone, Iris – der brændte op derinde – og om sin nevø Martin, der har været sporløst forsvundet siden branden.

Gordon har fundet Martins skitsebog et stykke fra brandtomten. Den er fyldt med tegninger af mænd med brede hatteskygger, der rider på store, brune heste. Men Martin har også tegnet en høj, tynd mand i en lang skødefrakke. Andre i området har set den mand dukke op på vejen, lige før byen blev hjemsøgt af dødelige uheld. Og ude fra skoven har nogen holdt øje med dem længe.

Christian Mørk er tilbage med en klassisk spændingsroman.
Han har selv gået i skole i den amerikanske delstat Vermont, hvor romanen foregår. Skolen lå uvejsomt og omkranset af skov, med gravsten fra revolutionskrigen, der var sunket halvt ned i jorden.
Dér blev de første spirer til Drengen ingen kunne finde lagt .

”Christian Mørks nye roman Drengen ingen kunne finde er en eventyragtig historie, der hele tiden spidser til og holder læseren i spænding indtil de allersidste sider. Jeg synes, det er lykkedes for Christian Mørk at skabe et univers, der næsten får én til at tænke på en forfatter som Tolkien. Jeg blev så dybt fascineret af historien, at jeg læste den to gange lige efter hinanden for at få alle de forskellige nuancer med.”
Jannik Lunn, Bogpusheren

Christian Mørk deltager på Krimimessen 2016.

Se også

Forfatterwebs side

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.