Chris Carter

 

 

Chris Carter er en engelsk forfatter der har studeret psykologi med speciale i kriminel adfærd.
Han forlod et rockband for at blive forfatter på fuld tid. Han skriver voldsomme psykologiske thrillers med kriminalopdager Robert Hunter som hovedperson.

Forfatteren deltog på Krimimessen 2012 og Krimimessen 2018.

Om Bødlen er der bl.a. blevet skrevet på krimifan.dk ”Chris Carter har skrevet endnu en helt igennem fantastisk krimi. Siderne vender sig selv og den er spændende fra start til slut. Jeg var spændt på at komme igang med den, for forgængeren (Krucifiks morderen) var osse virkelig god. Svært at forestille sig at han kunne skrive noget der kunne leve op til den. Men det kunne han og faktisk er Bødlen efter min mening, endnu bedre.”
Læseren Gagan skrev: ”I loved the book, it’s a real page turner, especially when it gets to the point when someone is going to get murdered. if you like grousome murders, and blood, then this book is for you!”

Om Dødsshowet skrev krimifan.dk “Alle Carters bøger har jeg givet 5 hjerter og det får denne her også. Faktisk bliver hans bøger bare bedre og bedre. Han har helt klart vundet mit hjerte, som krimiforfatter nr. 1 over dem alle”.

 

Bibliografi

  • Krucifiks morderen (2010)
  • Bødlen (2011)
  • Stalkeren (2012)
  • Dødens kunstner (2013)
  • Dødsshowet (2013)
  • Ondskab (2014)
  • Jeg er døden (2015)
  • Mordoffer (2017)
  • Dødens galleri (2018)

 

Se også

Chris Carters hjemmeside

Krimifans interview med Chris Carter

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.