Börge Hellström

Börge Hellström, svensk krimiforfatter, har sammen med Anders Roslund skrevet en del barske krimier med Ewert Grens som hovedperson.

Bibliografi

  • Udyret (2005)
  • Box 21 (2006)
  • Finnigans ære (2007)
  • Pigen under gaden (2008)
  • Tre sekunder (2010)
  • To soldater (2012)

Se også

Forfatternes hjemmeside

Interview (svensk) i anledning af udgivelsen af “Pigen under gaden”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.