Bomben i bogen

Forfatterne bag PLAN B forærede miniromanen Bomben i bogen til alle gæster til Krimimessen i 2008.

I Bomben i bogen træder PLAN B i aktion for at forhindre et attentat på forfatteren til en kontroversiel bog. Forfatteren har overraskende meldt sin ankomst til Krimimessen og nægter at lade sig beskytte af sikkerhedsfolk.

Serien bliver skrevet af Henrik Desmond, som er pseudonym for en række forfattere.

Bibliografi: 

  • Den udvalgte (2007)
  • Dødens kredsløb (2007)
  • Den brændende platform (2008)
  • Bomben i bogen (2008)
  • Hævntogt (2009)
  • Fjendtligt farvand (2011)
  •  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.