Birgitte Jørkov

BirgitteJoerkov.jpg

Birgitte Jørkov er dansk forfatter. Hun har bl.a. skrevet flere historiske krimier fra middelalderens Helsingør om enken og købmanden Elne Jeps.
Den første : Vor Frues sorte søndag kom i 2001.

Bibliografi

  • Den skønne Helene (1997)
  • Vor Frues sorte søndag (2001)
  • Når himlen falder ned (2003)
  • Vesten for øret (2006)
  • Dødssynder (2011)

Se også

Litteratursidens omtaler

Krimisidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.