Asger Albjerg

Forfatter Asger Albjerg er magister i litteraturhistorie efter studier i Århus og Frankrig. Han har arbejdet som højskolelærer i Sverige, været leder af det nordiske kulturinstitut på Åland og har i det meste af sit arbejdsliv været universitetslektor i Finland. Albjerg er kåret til Best International Teacher ved Helsingfors Universitet, han har skrevet en række artikler inden for fagområdet litteratur, tre videnskabelige bøger, og fire bøger for børn og unge. Han er grundlægger af et nordisk netværk om børns egen kultur og står bag to bøger om kultur for børn og kultur af børn, en bog om sproget på Åland og en om hjemmestyreregioner og mindretal i Europa.

Albjergs seneste udgivelse er spændingsromanen Sfinksens Datter, som handler om at erobre herredømmet over naturen og om at finde sin plads i naturens egen cyklus af fødsel, liv og død. Sfinksens Datter følger Amina, en banebrydende genforsker på kanten til at knække koden til evigt liv. Hun må dog snart indse, at hendes succesfulde forskning kan få fatale konsekvenser, hvis resultatet lander i de forkerte hænder.

Anima trækkes ind i en kæde af intriger med magt og begær i brændpunktet. Vi følger hende gennem Københavns gader til universitetet i Helsingfors, over det mystiske Egypten til Dubrovnik og de kroatiske bjerge, hvor hun må kæmpe for sin forskning – og sit liv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.