Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen

Anne-Marie Vedsø Olesen, f. 1962, er uddannet læge men har været forfatter på fuld tid siden 2000. Her debuterede hun med Salernos sol (2000), for hvilken hun modtog 2.prisen i Gyldendals middelalderromankonkurrence.

I 2009 bidrog hun med novellerne Brangænes medicin i læge-novelleantologien Hun var følelsesløs fra fødderne og nedefter og Orkestergraven i POE – 4 makabre hyldester. Orkestergraven er opført som opera af Den Fynske Opera. A.M. Vedsø Olesen skrev librettoen.

 

 

 

Bibliografi

  • Salernos sol (2000)
  • Djævelens kvint (2002)
  • Tredje Ikaros (2004)
  • Gudernes tusmørke (2007)
  • Poe (2009)
  • Glasborgen (2012)
  • Lucie (2018)

Serien om Madeleine de Montdidier

  • Dronningens dame (2013)
  • Bastaden (2015)
  • Mordersken (2016)

 

 

 

Se også

Forfatterens hjemmeside

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.