Anna Grue

Foto venligst udlånt af forfatter

Anna Grue (født 1957) er en dansk journalist og forfatter. Anna Grue debuterede med romanen Noget for noget, som hun modtog Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom for i 2006.

I 2007 kom første bind i en planlagt serie på 10 om reklamemanden Dan Sommerdahl.

Om Sidste forestilling skrev Katinka Bruhn fra Weekendavisen bl.a.: “En landets bedste plotmagere”

Bibliografi

  • Noget for noget (2005)
  • Det taler vi ikke om (2006)
  • Italiensvej (2015)

Serien om Dan Sommerdahl

  • Dybt at falde (2007)
  • Judaskysset (2008)
  • Kunsten at dø (2009)
  • Den skaldede detektiv (2010)
  • Et spørgsmål om penge (2012)
  • Sidste forestilling (2013)
  • I lige linje (2016)

Se også

Anna Grues blog

Krimisidens omtaler

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.