Michael Connelly

Connelly.jpg

Michael Connelly, f. 1956, er amerikansk forfatter. Hans hovedperson er detektiven Harry Bosch fra drabsafdelingen i Los Angeles. Connelly er inspireret af bl.a. Raymond Chandler.
Han debuterede i USA i 1992, og i Danmark i 1997 med Det Sorte Ekko, som blev kåret som årets bedste debutantkrimi.

 

 

Bibliografi

Harry Bosch serien

  • Det tolvte offer (1995)
  • Det sorte ekko (1997)
  • Den sidste prærieulv (1997)
  • Mafiaspil (1999)
  • Engleruten (2001)
  • Mørkere end natten (2003)
  • Skeletternes by (2004)
  • Nattens konger (2006)
  • Malstrøm (2007)
  • Det sidste ord (2008)
  • Echo Park (2008)
  • Ni drager (2013)
  • Magtspillerne (2014)
  • Snehvide (2015)
  • Mordbrand (2016)
  • Bag slørene (2017)

Bøger med journalisten Jack McEvoy

  • De parallelle mord (1998)
  • Fugleskræmslet (2011)

 

Bøger med advokaten Michael Haller

  • Limousineadvokaten (2009)
  • Den enes død (2010)

 

Enkeltstående bøger

  • Blodspor (1999)
  • Vildfaren måne (2002)

Se også

Krimisidens omtaler

Litteratursidens omtaler

Michael Connelly hjemmeside: [1]

Michael Connelly dansk hjemmeside: [2]

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.